понедельник, 1 июля 2013 г.

Лимитная Карта Связного Банка

Подробнее


Програма "Банківська картка" - це легкий та зручний спосіб заповнити та роздрукувати картку із зразками підписів і відбитками печатки нотаріусу. Перша версія програми з’явилася 2001го року і з цього часу програма "Банківська картка" стала найпопулярнішою програмою для заповнення банківських карток серед нотаріусів Київського міського нотаріального округу.

Чому так сталося? Бо програма не тільки виконує свою пряму функцію (друк карток), але і дозволяє заощаджувати час. Менше часу витрачено за заповнення документу, більше клієнтів встиг прийняти нотаріус, більший заробіток отримав нотаріус. Автоматизація - це перевага!

Чому наша програма найкраща

Програма "Банківська картка", на відміну від студентських "подєлок" конкурентів, зроблена професійним програмістом, орієнтована саме на швидке заповнення банківських карток та володіє рядом унікальних переваг:

Більшість полів програми заповнюються по першій літері слова. Це значно прискорює процес набора реквізитів. Наприклад, замість "Товариство з обмеженою відповідальністю" ви набираєте "Т", а "овариство з обмеженою відповідальністю" програма додруковує самаПрограма "Банківська картка", повністю автоматично заповнює штамп нотаріуса. А це найдовша та найнудніша частина заповнення картки із зразками підписів на відбитками печаткиБанківську картку не треба заповнювати другий раз. Якщо клієнт повернувся до Вас, щоб внести зміни до картки (наприклад, змінився бухгалтер), все, що необхідно зробити Вам – це відкрити архів карток та знайти в ньому раніше заповнену картку за кодом ЄРДПОУ клієнта. Усі картки, що набрані в нашій програмі зберігаються в архів карток автоматично.Програма "Банківська картка" має базу назв банків на їх адрес та поповнює її автоматично, коли ви вводите новий банк.Наша програма дозволяє заповнювати картки як для юридичних осіб, так і для фізичних осіб-підприємців (СПДшників).Таблиця із зразками підписів може бути надрукована як на лицьовій стороні картки, так і на зворотній. Саме тому картки, роздруковані в нашій програмі, приймають в усіх банках.Програма "Банківська картка" атоматично інформує про наявність оновлень програми (наприклад, якщо змінилася форма картки)Картки із зразками підписів та відбитком печатки, що друкує наша програма, повністю відповідає вимогам НБУ та Міністерства юстиції України. Програма пройшла "обкатку" більш ніж у 150 київських нотаріусів, а тому перевірена в реальних умовах. Наявність такої кількості задоволених клієнтів - це найкращий показник високої якості нашої програми для заповнення банківських карток.Як виглядає програма "Банківська картка"

Головне вікно програми. Тут виконується заповнення картки із зразками підписів та відбитком печатки:Головне вікно програми

Лицьова сторона банківської картки:Лицьова сторона банківської картки

Зворотна сторона банківської картки:Зворотна сторона банківської картки

Лицьова сторона банківської картки з таблицею із підписами на першій сторінці:Лицьова сторона банківської картки з таблицею із підписами на першій сторінці

Зворотна сторона банківської картки з таблицею із підписами на першій сторінці:Зворотна сторона банківської картки з таблицею із підписами на першій сторінці

Скільки коштує програма "Банківська картка" і як її придбати

Вартість ліцензії на користування програмою для одного нотаріуса:Перший комп’ютер: $120*Кожний наступний комп’ютер: $30** оплата виконується на рахунок ФОП в гривнях за курсом обмінників у день оплати.

Вважаєте це дорого? Порахуйте, скільки карток Вам треба зробити, щоб "відбити" віртість програми? Скільки часу на це необхідно? Місяць-два? Якщо так, то придбання програми "Банківська картка" - це інвестування у ВЛАСНИЙ бізнес із дохідністю 600%-1200% річних!!! Чи необхідні додаткові аргументи? Це на два порядки більше, ніж банківський депозит та ще і без ризику! Купуйте зараз!

Після оплати, Ви на свій e-mail отримуєте повну версію програми із інструкціями по встановленню та користуванню програмою. А на поштову адресу Вам будуть відправлені оригінали договору, рахунку-фактури та акта виконаних робіт. Акт та договір треба підписати на відіслати нам.

Хочете придбати?

Тоді телефонуйте за номером +38-093-647-8000, +38-097-444-00-20, +38-044-522-57-44 або пишіть на roman.rudnik собачка gmail.com (собачка треба змінити на @, щоб отримати реальну e-mail адресу) і ми відішлемо Вам рахунок для сплати.


Узнать подробности


Комментариев нет:

Отправить комментарий